Контакт

Агенција за регулирање на пазарот на железничките услуги

Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 52/1/4

(до седиштето на мисијата на ЕУ)

Тел.   +389 2 3220 407

Факс. +389 2 3220 407

arpz@arpz.mk

 

Контакт
Мапа на страната | Верзија за печатење | © 2008 - 2020 Агенција за регулирање на железничкиот сектор